Football Cakes For England Fans

Published : 18/06/2016 06:27:44
Categories : Kids Birthday Cakes , Mens Birthday Cakes , Party Planning and Entertainment , Seasonal Parties

As football fever grips the nation, and every England fan holds their breath in anticipation of our final group game in Euro 2016, we have been turning our attention to football cakes for England fans here at Parteaz HQ.

Your favourite football team is in your blood, and no matter if you are turning seven or eighty-seven receiving a cake emblazoned with your teams colours, badge or scarf is sure to be a birthday party match winner all round.

From a school aged football party to a red, white and blue themed big 50th bash our pick of football cakes for England fans are sure to be just the ticket for the brownie points needed to send you right to the top of the party planning premier league.

Football Cakes For England Fans

Football Boots and Ball Cake

This themed cake, designed in the shape of a football, comes complete with a customized scarf in your clubs colours and a pair of football boots made from tasty chocolate or vanilla sponge.

Football and Scarf Cake

Football Cakes For England Fans

This popular football and scarf cake can be personilased with your own teams club colours and badge. This is a delicious match winning birthday cake that everyone will want to dive in to.

Football Match Cake

This football match cake is designed with two personalised sugar crafted characters dressed in their team’s kit. It’s made here with a model of the birthday boy and his best friend.

Football Cakes For England Fans

St George’s Cross Football Cake

Football Cakes For England Fans

If it’s a party for an England match you are hosting then this St Georges Cross cake is perfect for the job.

Football Shirt Cake

Show off the guest of honour’s love for their team with this tasty football shirt cake available in vanilla or chocolate sponge,

Football Cakes For England Fans Ultimate Football Quiz 2016

Once you have ordered and customised your choice of our great football cakes for England fans then a few little party games are needed to complete the football themed event.

With this in mind we’ve put together this great little football quiz for you and your party guests to enjoy.

Question 1: Who is the only player to have scored in the Glasgow, Merseyside and Manchester derbies?

Answer 1: Andrei Kanchelskis (for Rangers, Everton and Manchester United)

Question 2: Wales scored 11 goals in qualifying for EURO 2016 - how many of these did Gareth Bale score?

Answer 2: Seven 

Question 3: Who is the only player to win back-to-back trebles (domestic title, domestic cup and Champions League) in European club football?

Answer 3: Samuel Eto'o with Barcelona (2009) and Inter (2010)

Question 4: Which country beat England on penalties in the EURO 2012 quarterfinals?

Answer 4: Italy

Question 5: Who is the only player to have scored in a Champions League final, FA Cup final, UEFA Cup final and League Cup final?

Answer 5: Steven Gerrard.

Question 6:  Robert Lewandowski of Poland scored the most goals in the qualification rounds - which club side does he play for?

Answer 6: Bayern Munich

Question 7: Defeat to which team in October 2014 ended Spain's 36-match unbeaten run in World Cup and EURO qualifying fixtures?

Answer 7: Slovakia

Question 8: How many teams have won the UEFA European Championship more than once?

Answer 8: Three (France, Spain and Germany)

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)